Loading...

Bestuur Kramer 2019-2020

Voorzitter

 

Hee Ichthiaan!

 

Mijn naam is Kirsten Kramer, ik ben 22 jaar en woon in het mooie Zwolle.

Dit jaar, in mijn vierde jaar bij Ichthus, mag ik jullie voorzitter zijn. Ik voel me vereerd dat ik deze taak op me mag nemen en dat ik deze kans krijg! Ik hoop me zo goed mogelijk voor God en voor de vereniging in te zetten. Maar wat doe ik nou precies als voorzitter?

Ik mag dit jaar de ALV’s leiden, de BV’s leiden, het bestuur ondersteunen en aansturen, en ik houd overzicht door het hele jaar heen. Daarnaast zal ik een deel van de ‘kring-taken’ op me nemen, denk aan KLT’s en het ondersteunen van kringcoaches.

 

Ik hoop, door mijn functie als voorzitter, dat ik eraan bij kan dragen dat leden net zo’n mooie ervaring bij Ichthus hebben als ik de afgelopen jaren. Ik heb bij Ichthus God beter leren kennen, mezelf beter leren kennen, talenten kunnen ontwikkelen, vrienden gemaakt en veel gelachen. En dit hoop ik dit jaar natuurlijk ook allemaal weer te doen!

 

Naast Ichthus studeer ik Theologie aan de Viaa (heette voorheen GPW) en is mijn bestuursfunctie zelfs mijn stage! Verder ben ik graag onder de mensen, dus vul ik mijn tijd graag met filmavondjes, terrasjes pakken, dansen en zingen door het huis met huisgenoten, fitnessen met vriendinnen, etc. Maar af en toe lekker alleen op de bank serie kijken geniet ik ook zeker van.

 

Wil je nog meer over mij of Ichthus weten? Stuur dan gerust een mailtje!

En heb je ideeën hoe we Ichthus nog leuker/mooier/gaver kunnen maken? Dan hoor ik het ook heel graag!

 

Hopelijk tot snel,

 

Kirsten Kramer

Voorzitter der C.S.V. Ichthus Zwolle

voorzitter@ichthuszwolle.nl

 

 

 


Secretaris

 

Hey!

Leuk dat je wat aan het rondkijken bent op onze website!

Ik ben Ingeborg Meijer. Ik ben 21 jaar en doe de HBO-V aan Viaa waarbij ik nu in mijn vierde jaar zit. Ik vind het heel erg leuk om af te spreken met vrienden, activiteiten te doen met Ichthus, lekker een boek te lezen of een film te kijken.

 

Dit is mijn 4e jaar als Ichthiaan. Ichthus is een super toffe vereniging waarin ik veel vriendschappen heb opgebouwd, veel gezelligheid heb ervaren en mezelf echt heb mogen ontwikkelen.

 

Ik mag dit jaar de secretaris zijn bij Ichthus. Dit houdt onder andere in dat ik bezig ben met het ledenbeheer, verschillende vergaderingen notuleer, veel mailcontact heb met de vereniging en de mensen daarbuiten, de post bijhoud en de jaarplanning maak.

 

Als je vragen hebt mag je altijd mailen! Ik hoop je een keer bij Ichthus te zien! 

 

Ingeborg Meijer

Secretaris der C.S.V. Ichthus Zwolle

secretaris@ichthuszwolle.nl

 

 

 


Penningmeester

 

Hoi,

 

Ik ben Bart Kalkman, aankomend jaar de penningmeester van Ichthus Zwolle. Ik ben 4e jaars student HBO-ICT aan Windesheim. Ik ben 2e jaars Ichthiaan en woon in het mooie Zwolle.

 

Mijn taak binnen het bestuur is penningmeester. Dit betekent in dat ik mij bezig houd met alle dingen die met geld te maken hebben. Ik regel de incasso’s, de gadgets en ik houd de boekhouding bij. Verder doe ik ook algemene bestuurstaken. 

 

Ik heb er voor gekozen om bij Ichthus te gaan omdat het me een erg leuke en mooie vereniging leek. Dit is afgelopen jaar ook zeker zo gebleken. Ichthus is echt een vereniging waar je jezelf mag zijn; er altijd iemand voor je klaar staat en boven al veel plezier kan hebben met elkaar.

 

Dit was het wel, Joe Joe

 

Bart Kalkman

Penningmeester der C.S.V. Ichthus Zwolle

penningmeester@ichthuszwolle.nl

 

 

 

 


Intern coördinator

 

Hey!

 

Tof dat je op deze website bent geland (of gestrand). Ik ben Hendrike en ik ga een poging doen om mijzelf voor te stellen in dit stukje tekst. Beginnend bij mijn opleiding. Ik studeer psychomotorische therapie en bewegingsagogie (PMT) op de CALO. Ik behoor tot die mensen die je soms in sportkleding ziet rondlopen op het Windesheim. Het is geen straf om in deze comfortabele kleding naar school te gaan, maar dat terzijde.

 

Naast mijn studie hou ik heel erg van voetbal, vermaak ik mij ook met andere sporten, geniet ik van muziek, spreek ik graag af met vrienden en ben ik ook vooral veel bij Ichthus te vinden. Ik ben nu vierdejaars Ichthiaan en heb mij de afgelopen jaren heel goed vermaakt hier. Ik vind Ichthus een plek waar je heel veel plezier met elkaar hebt (en veel kan lachen) en daarnaast ook verdieping kan vinden en dingen mag leren.

 

Dit jaar zit ik dus in het bestuur en heb ik de eer om intern coördinator te zijn. De naam ‘intern’ zegt het misschien al. Ik ben vooral binnenin de vereniging bezig. Ik stuur commissies aan en ben eindverantwoordelijk voor de kringen.

 

Als je meer vragen hebt over Ichthus, mag je altijd contact op zoeken. Kijk gerust ook nog even rond op deze site of volg ons op Instagram of Facebook. Het zou trouwens ook leuk zijn als je een keer langs komt en zelf kan ervaren wat Ichthus is!

Hopelijk tot snel! Joeeee :)

Hendrike van de Wetering

Intern coördinator der C.S.V. Ichthus Zwolle

intern@ichthuszwolle.nl

 

 

 


Extern vertegenwoordiger

 

Hee!

 

Als je dit leest ben je helaas alweer aangekomen bij het laatste voorstelstukje van het bestuur. Of je hebt de rest geskipt en bent direct doorgegaan naar het leukste stukje ;p. 

 

Op het moment dat ik dit schrijf, zoef ik door het Cambodjaanse landschap omringd door bouwvallige en minder bouwvallige huisjes, straattentjes waar ze sticky rice in bamboe verkopen, angstaanjagende vogelverschrikkers en miljoenen buddhabeeldjes.

Een prachtige reis, jazeker. Maar de reis waar ik écht naar uitkijk is de 12 maanden durende ontdekkingsreis met jullie, Ichthianen. 

En dat nog wel in een soort van Limited Edition. Ik mag namelijk komend jaar de reis maken als Extern Vertegenwoordiger der C.S.V. Ichthus Zwolle en daar ben ik heel dankbaar voor.

Wat ik ga doen heeft hopelijk alles te maken met één van mijn lievelings woorden: win-win situatie. In alle contacten die mogen worden gelegd komend jaar zal ik zoeken naar een optimale uitkomst. 

Ook hoop ik dat komend jaar met een ander lievelingswoord te maken heeft: leiding. Niet Kirsten's leiding (wat zeker ook belangrijk is) maar God's leiding. Niet alleen voor mij, maar ook voor jullie, de vereniging en al onze contacten.

 

Natuurlijk zal ik ook vaak genoeg aanwezig zijn op interne avonden en in Het Vliegende Paard. Schiet me vooral aan voor een gezellig praatje of een korte vraag. Voor langere vragen mag mailen of bellen ook. Appen ben ik niet zo goed in.

 

Ik kijk uit naar alle externe activiteiten en ik hoop jullie daar allemaal te zien!

 

Challass,

 

Tamara Vlastuin

Extern vertegenwoordiger der C.S.V. Ichthus Zwolle

extern@ichthuszwolle.nl