Loading...

Bestuur Vreugdenhil 2017-2018

Voorzitter

Hee jij,

Welkom, leuk dat je een kijkje neemt op onze site. Bevalt het je? Ik hoop het! Mijn naam is Inge Vreugdenhil en ik ben vierdejaars CALO-student. Ik zit ook al drie jaar op Ichthus. Dit jaar mag ik trots de taak vervullen van voorzitter. Bij mij kun je terecht voor alle algemene vragen, ik leid alle ALV’s en BV’s, ik ondersteun de bestuursleden en daarnaast houd ik overzicht over Ichthus gerelateerde zaken.

Ik zou Ichthus Zwolle omschrijven als een vereniging waar iedereen welkom is en waar iedereen elkaar kent. Elke dinsdagavond komen we samen om te eten en kring te houden, daarnaast zijn er ontzettend veel leuke activiteiten en kan je in commissies om je in te zetten voor dat wat je leuk vindt.  Je kan bijvoorbeeld weekenden organiseren; fotograferen bij activiteiten; naar activiteiten gaan of ze organiseren; stukken schrijven voor ons blad; GIGA’s organiseren (Geestelijke Interactieve Gezamenlijke Activiteiten); mee met het liftweekend; naar het Gala en zo zijn er nog veel meer dingen.

Wil je een keer komen kijken? Mail de secretaris en wie weet ontmoeten we elkaar dan in het echt!


Hopelijk tot ziens!

Inge Vreugdenhil

Voorzitter der C.S.V. Ichthus Zwolle

voorzitter@ichthuszwolle.nl


 


Secretaris 

Heey,

Wat leuk dat je een kijkje neemt op onze site! Lees vooral verder en ik hoop dat we jou enthousiast kunnen maken voor Ichthus.

Mijn naam is Marloes Grunewald, 21 jaar en ik woon in Zwolle. Dit jaar studeer ik facility management en zit in het 1e jaar. Daarnaast mag ik de mooie taak als secretaris vervullen. Mijn taken daarin zijn bijvoorbeeld; notuleren, administratie bijhouden, de vereniging mailen voor verschillende zaken. Ook ben ik de contactpersoon van Ichthus. Je mag mij altijd een kaartje of een mail sturen.

Bij Ichthus ben ik nu 3e jaars en ik geniet erg van de vereniging. Toen ik bij Ichthus kwam woonde ik net in Zwolle, mijn doel was om nieuwe mensen te ontmoeten. Dit is zeker gelukt, met een warm welkom kwam ik zo de vereniging in. Ik geniet van de gezelligheid met elkaar en vind het fijn om het geloof te mogen delen.

Geïnterreseerd? Je bent altijd welkom!

Ik zie uit naar een leuke mail van jou!

Marloes Grunewald

Secretaris der C.S.V. Ichthus Zwolle

secretaris@ichthuszwolle.nl

 


Penningmeester

Hoi,

Dit is de derde in het rijtje, de penningmeester. Na de voorzitter en de secretaris is het nu aan mij om mij voor te stellen.

Ik ben Bram Sander, opgegroeid in het hoge noorden. Dat wil zeggen van Groningen naar Friesland en daarna Drenthe. Inmiddels ben ik al weer verder getrokken en ben ik neergestreken in Zwolle. Ik ben 21 jaar oud en ben graag aan het organiseren, lachen, auto rijden en slapen. Ik zit in mijn derde jaar van de opleiding tot economie docent.

Ik vind het dan ook geweldig om dit jaar de penningmeester te mogen zijn. Ik houd mij bezig met de financiële zaken binnen de vereniging. Samen met de rest van mijn bestuur zorg ik er natuurlijk voor dat alles op rolletjes loopt.
Ik heb voor Ichthus gekozen omdat de vereniging zo mooi kleinschalig is, ook al zijn we met zo’n 80 leden best een grote vereniging binnen het Ichthus landelijk verband. Ik geniet van de diversiteit en van de gesprekken bij Ichthus. Het is toch elke keer weer een feestje als je met Ichthianen bij elkaar bent. Hetzij op kring of bij een activiteit in de stad. Het is gewoon altijd gezellig.

Het beste is om dat natuurlijk zelf te komen ervaren. Kom eens kijken, je bent altijd welkom. 

Groeten, 

Bram Sander

Penningmeester der C.S.V. Ichthus Zwolle

penningmeester@ichthuszwolle.nl


Intern vertegenwoordiger

 

Hoi!

Super leuk dat je op deze site bent gekomen! Ik hoop dat je via deze site een goede indruk krijgt wat Ichthus is en wat Ichthus ook voor jou kan worden. Ik zal mij even voorstellen: Ik ben Dineke Bollemaat, 19 jaar jong en zit alweer in mijn derde jaar van de opleiding Logistiek & Economie.

Dit jaar heb ik de eer om in het bestuur te zitten van deze mooie vereniging en zal ik de functie van intern vertegenwoordiger vervullen. Dit houdt in dat ik me komend jaar bezig zal houden (zoals de naam al zegt) met interne zaken binnen Ichthus. Voornamelijk zal dit betekenen dat ik me bezig hou met alle commissies. Deze commissies organiseren allerlei toffe activiteiten en weekenden. Aan mij de taak om de commissie een beetje in de gaten te houden en te ondersteunen waar nodig. Daarnaast zal ik zorgen dat ze zo goed mogelijk op elkaar aansluiten. 

Vanaf het begin van mijn studie ben ik ook bij Ichthus gekomen, ben dus derdejaars Ichthiaan. Ichthus is voor mij echt een plek waar je jezelf mag zijn en waar je mag ontdekken wie je bent, waar je mag groeien in geloof door Bijbelstudies op kring en door gesprekken met mensen. Daarnaast is het een plek waar je heel veel lol met elkaar kunt hebben en waar ik me thuis voel. Ik hoop dat je net zo enthousiast zal worden over Ichthus als ik ben en ik zie je graag een keer op een activiteit of kringavond bij Ichthus!! Kom vooral een keer langs om de sfeer te proeven!

Groetjes

Dineke Bollemaat

Intern vertegenwoordiger der C.S.V. Ichthus Zwolle

intern@ichthuszwolle.nl

 

 


Extern vertegenwoordiger

Welkom!

Mijn naam is Lewis, ben 23 jaar, en ik ben extern vertegenwoordiger bij Ichthus Zwolle. Komend jaar zal ik alle officiële contacten buiten Ichthus onderhouden, zoals andere studentenverenigingen, hogescholen als Windesheim en het Viaa, kerken en andere organisaties waarmee wij te maken hebben. Hierdoor blijven voor jou (als Ichthiaan) alleen nog de leukste dingen over, zoals een soos, brasactie of een leuke activiteit/gala van een andere vereniging. Ook houd ik jullie op de hoogte over alle belangrijke zaken die voor studenten in Zwolle gaande zijn.

In het dagelijks leven ben ik een vierdejaars student HBO-ICT op het Windesheim. Van mijn hobby maak ik mijn werk, ik houd er namelijk ook van om in mijn vrije tijd te programmeren. Ook kan ik tot rust komen als ik op mijn racefiets zit. Verder houd ik wel van bier: een grote drinker ben ik niet, maar als ik drink moet het wel een goed biertje zijn.
Ondertussen ben ik verloofd met Frederieke, wie ik bij Ichthus heb ontmoet. Hierin beschouw ik mij erg gezegend, en ze is alle moeite en tijd waard.

Het afstuderen, mijn hobby's, het onderhouden van een bijna-echtgenote, en daarnaast nog een studentenvereniging aansturen maakt mijn jaar zeer druk. Maar zoals vaak gezegd wordt: als je werk kiest wat bij je past, hoef je nooit meer een dag te werken. Ichthus is mijn uit de hand gelopen hobby, en ik zal de functie van extern met veel lol beoefenen.

Tot ziens!

Lewis Clement

Extern vertegenwoordiger der C.S.V. Ichthus Zwolle

extern@ichthuszwolle.nl