Loading...

Introdagen 2019

Elk jaar hebben we een introperiode met vijf introdagen. Dit zijn goede momenten om erachter te komen of Ichthus bij je past.
Bijna elke introavond eten we gezamenlijk, het eten wordt voor je geregeld. Daarna is er een programma. Na elke introavond kun je naborrelen in het Vliegende Paard. Dit jaar werken we samen met de bruisweken. Daardoor hebben we een extra intro activiteit.

 

Introactiviteit 1 Dinsdag 3 september: BBQ en P&P

Een BBQ met de hele vereniging in het gebouw waar we om de week met elkaar eten. Zo leer je snel Ichthianen kennen en weet je gelijk waar wij vaak samen eten. Na de BBQ zal de Ichthusband starten met de P&P (Praise & Prayer). Samen zullen we God prijzen, aanbidden en danken. Ook zullen we samen bidden en uit de Bijbel lezen.

Locatie: Scoutinggroep Indaba, Thorbeckelaan 14, Zwolle

 

Introactiviteit 2 Donderdag 5 september: Spel in de stad

Om ook de stad Zwolle te leren kennen organiseren we een spel in de binnenstad van Zwolle. In verschillende teams wordt er gespeeld voor de winst. Zo kun je op een ontspannen manier een Ichthiaan of een andere nieuwe student goed leren kennen. Daarna sluiten we gezamenlijk af met een drankje in het Vliegende Paard, ons studentencafé.

Locatie: De Engel, Grote Markt, Zwolle

 

‚ÄčIntroactiviteit 3 Dinsdag 10 september: Maaltijd en GIGA

Een gezamenlijke maaltijd waarbij iedere Ichthiaan iets te eten mee neemt. Zo delen we wat we meegenomen hebben. Daarna zal de Ichthusband starten met de GIGA (Gezamenlijke Interactieve Geestelijke Avond). We nodigen ook een spreker uit om ons te laten nadenken over een herkenbaar thema.

Locatie: Baptistengemeente Samenhof, Burgemeester Drijbersingel 15, Zwolle

 

Introactiviteit 4 Donderdag 12 september: Happietour

Deze intro-avond leer je Ichthus van de culinaire kant kennen. Je gaat samen met andere studenten bij Ichthianen thuis langs die voor jullie gaan koken. Elke gang vindt plaats op een ander adres, zodat je veel mensen leert kennen. De adressen zijn niet op loopafstand van elkaar, dus het is belangrijk dat je een fiets kunt gebruiken! De happietour kost 3,50 per persoon, zou je dit contant en gepast mee willen nemen? Na het eten sluiten we de avond gezamenlijk af in het Vliegende Paard. 

Locatie: Verzamelen bij de Engel, Grote Markt, Zwolle 

 

Introactiviteit 5 Dinsdag 17 september: Spel in de stad

Voorafgaand aan deze activiteit ga je gezellig met je buddy eten. Na het eten verzamelen we in de stad om weer een spannend spel te spelen. Ook deze avond sluiten we gezellig af in het Vliegende Paard.

Locatie: Verzamelen bij de Engel, Grote Markt, Zwolle

 

Meld je aan voor de intro-avond(en) via intro@ichthuszwolle.nl en geef aan welke avond(en) je verwacht te komen!
Meld je aan via het evenement op de Ichthus facebook, zodat je op de hoogte wordt gehouden van de actuele informatie.
Heb je een slaapplek nodig, mail dan naar intro@ichthuszwolle.nl.

 

Introweekend

Na de introdagen wordt er een introweekend georganiseerd. Nieuwe leden worden tijdens dit weekend uitgeburgerd en zullen vanaf dat moment officieel Ichthiaan zijn. Tijdens het weekend zullen we elkaar meer leren kennen en vormen we een gemeenschap. Het weekend zal plaatsvinden op 25 tot 28 oktober 2019.