Loading...

Verbanden

IFES
C.S.V. Ichthus Zwolle is aangesloten bij IFES-Nederland. IFES staat voor International Fellowship of Evangelical Students en is in ruim 150 verschillende landen actief. IFES-Nederland is aangesloten bij IFES World. IFES- Nederland organiseert verschillende conferenties en ondersteunt Ichthus Zwolle op het gebied van bidden, bijbellezen en getuigen. Ichthus hanteert de grondslagen van IFES. Deze zijn te vinden onder het kopje identiteit. Meer informatie over IFES kun je vinden op www.ifes.nl.

Ichthus landelijk
Behalve lid van IFES, is Ichthus Zwolle ook lid van Ichthus Landelijk. Ichthus Landelijk is een landelijk verband van Christelijke studentenverenigingen in 17 steden. Ichthus Landelijk ondersteunt de vereniging en organiseert verschillende activiteiten. Voor actuele informatie kun je kijken op www.ichthuslandelijk.nl.

Stedelijk verband
Ook binnen Zwolle zijn er verschillende verenigingen waar Ichthus contact mee heeft en waar samen activiteiten mee georganiseerd worden, zoals de Bruisweken, de Passionweek en Praise in the City.