Onze introdagen komen er weer aan! Deze zullen in september van start gaan. Op deze avonden (en één ochtend) willen we je graag kennis laten maken met onze mooie vereniging. Het gaat erom dat je een beeld krijgt van wat Ichthus is en dat je kennis maakt met alle verenigingsleden. Een echte aanrader!

Er zijn vijf avonden met verschillende activiteiten en één ochtend. Wil je graag langskomen (bij alle of een paar activiteiten)? Geef je dan op door een mail te sturen naar intro@ichthuszwolle.nl

Programma
7 september: BBQ met Praise & Prayer
Deze avond zal er een gezamenlijke BBQ zijn met aansluitend een praise and prayer. Het eten wordt geregeld, dus hierbij hoef je zelf helemaal niks mee te nemen!

9 september: spel in de stad
Deze avond zal er een spel georganiseerd worden in de stad waarbij je ondertussen ook Zwolle beter kunt leren kennen.

14 september: GIGA + maaltijd
Deze avond zal er eerst met alle verenigingsleden gegeten worden in het Wezenlandenpark. Daarna zal om 19.30 uur de GIGA beginnen. GIGA staat voor gezamenlijke interactieve geestelijke avond. Door het jaar heen houden we als Ichthus verschillende GIGA’s. Op deze manier kun je alvast meekijken hoe zo’n avond er dus uit zal zien.

16 september: happietour + soos
Tijdens deze avond ga je in kleine groepjes langs bij 3 verschillende adressen van verenigingsleden die voor jullie gekookt hebben. Op elk adres zul je samen een voor-, hoofd- of nagerecht eten. De avond wordt afgesloten met soos in Het Vliegende Paard, het studentencafé van Zwolle, om nog wat
na te borrelen.

21 september: spel crazy 88 + soos
Ook deze avond zal er weer een leuk spel georganiseerd worden. De avond zal weer worden afgesloten met soos in Het Vliegende Paard om gezellig nog wat na te borrelen.

26 september: webchurch & chill + lunch
Deze zondagochtend zul je met een kleine groep bij elkaar komen bij een verenigingslid thuis om samen naar een kerkdienst te gaan of online te volgen. Aansluitend ga je samen lunchen.