Bestuur Scherphof 2020-2021

Laura Scherphof

Laura Scherphof

Voorzitter

Hallo!

Wat leuk dat je op de website aan het rondkijken bent! Ik ben Laura Scherphof en ik ben 21 jaar. Ik ben opgegroeid in Vriezenveen, maar sinds ongeveer 1,5 jaar woon ik in Zwolle waar ik met veel plezier woon. Ik ben net na vier jaar studeren aan hogeschool Viaa afgestudeerd als verpleegkundige en, op het moment dat ik dit schrijf, ben ik op zoek naar een baan.

Ik houd heel erg van muziek maken, viool en altviool spelen, maar gitaar spelen, piano spelen en zingen vind ik ook super leuk om te doen. Daarnaast houd ik er van om gezellig af te spreken, handletteren, fotograferen en super leuke activiteiten te doen met Ichthus. Naast al deze activiteiten houd ik er ook van om af en toe lekker te Netflixen.

Dit jaar, in mijn 3e jaar bij Ichthus, mag ik voorzitter zijn. Ik heb er super veel zin in om alle bv’s te leiden, het bestuur te ondersteunen en aansturen en voor de vereniging te staan op een ALV. Ik hoop dat ik Ichthus (indirect) mag helpen komend jaar om samen verder te groeien in het geloof en we er samen een super tof jaar van mogen maken!

Als je vragen hebt over mij/Ichthus/mijn functie mag je me zeker een mailtje sturen!

Liefs,

Laura Scherphof

Voorzitter der C.S.V. Ichthus Zwolle

voorzitter@ichthuszwolle.nl

Marije Groenwold

Marije Groenwold

Secretaris

Hee,

Wat leuk dat je aan het kijken bent op onze website!

Ik ben Marije Groenwold. Ik ben 22 jaar en ik studeer leraar basisonderwijs aan Windesheim. Ik zit momenteel in een tussenjaar tussen het derde jaar en het vierde jaar in. Daarnaast val ik veel in als leerkracht op verschillende scholen en geniet ik hier zeer zeker van.

Wanneer ik niks te doen heb, of studie-ontwijkend gedrag heb, maak ik graag muziek en is een Netflix avondje nooit verkeerd. Ik onderneem graag dingen met vrienden en kan je altijd aankloppen voor spontane acties zoals een toffe nachtwandeling!

Dit jaar is mijn vierde jaar bij Ichthus. In deze vier jaren heb ik mogen ontdekken wat een mooie vereniging het is en wat we allemaal hebben te bieden. Zo is er altijd iemand met wie je een goed gesprek kan hebben en doen we toffe activiteiten met elkaar. Veel gezelligheid dus!

Komend jaar mag ik de rol van secretaris op mij nemen.  Dat betekend voor mij dat ik veel bezig zal zijn met het ledenbeheer en mail ik met mensen binnen en buiten de vereniging. Ook maak ik de notulen van verschillende vergaderingen. Daarnaast maak ik de jaarplanning en houd ik alle post bij.

Wil je nog meer weten of heb je andere vragen, dan mag je mij altijd mailen.

En wie weet tot ziens!

Marije Groenwold

Secretaris der C.S.V. Ichthus Zwolle

secretaris@ichthuszwolle.nl

Erik Krooneman

Erik Krooneman

Penningmeester

Halloa!

Tof dat je onze website aan het bekijken bent!
Dit jaar mag ik de prachtige functie van Penningmeester der C.S.V. Ichthus Zwolle op mij nemen. Ik neem je even kort mee wie nou het persoon achter deze functie is.

Mijn naam is Erik Krooneman, 20 jaar en ik woon in het prachtige Veluwse dorpje ’t Harde. Ik ben 2e jaars Ichthiaan en ik studeer op dit moment HBO ICT op het Windesheim. Naast HBO ICT student ben ik werkzaam als zelfstandig ondernemer in de ICT-sector en groenteman bij de lokale supermarkt. In mijn vrije tijd ben ik graag op mijn mountainbike de Veluwe aan het verkennen en doe ik aan amateur (drone) video en fotografie.

Ichthus Zwolle betekent veel voor mij en heeft mij het afgelopen jaar ook veel vriendschappen, verdieping en gezelligheid gebracht. Ik vind het daarom ook erg leuk dat ik mij via mijn bestuursfunctie kan inzetten voor onze mooie vereniging.

Mijn taken als penningmeester heeft alles te maken met het financiële aspect van de vereniging, oftewel geld. Ik draag onder andere zorg voor facturatie, declaraties, incasso’s en uiteraard de boekhouding. Daarnaast regel ik het contact tussen enkele locaties en voorzie ik de vereniging van toffe gadgets.

Dit was in het kort het persoon achter de penningmeester. Wil je meer over mij weten, of heb je vragen, ideeën of opmerkingen over financiën of andere zaken? Spreek me dan zeker aan of stuur een mailtje. Ik ben ook altijd in voor een gezellig gesprek!

Kalm an, en tot snel!

Erik Krooneman
Penningmeester der C.S.V. Ichthus Zwolle
penningmeester@ichthuszwolle.nl

Laura Hultink

Laura Hultink

Intern coördinator

Heyhallo!

Erg verwarrend maar ik ben de tweede Laura in dit bestuur maar om het iets makkelijker te maken mag je mij ook altijd Lau of Hulk noemen, daar luister ik ook naar! Ik ben 21 jaar en woon in het mooie Zwolle.

Al een jaar ga ik door het leven als ‘burger’. Ik heb namelijk vorig jaar de opleiding Interieurvormgeving afgerond en sindsdien ben ik lekker aan het werk! Ik werk bij de Etos en hoop over een paar maanden klaar te zijn met de interne opleiding Assistent Drogist die ik via mijn werk volg. Naast mijn werk vind ik het heerlijk om met vrienden af te spreken, te zingen en interessante documentaires te kijken.

Nu, in mijn vierde jaar bij Ichthus, heb ik de eer om de taak van Intern Coördinator te vervullen. Dit betekent dat ik mij vooral bezig houd met de commissies. Ik stuur ze aan en ondersteun ze als dit nodig is. Daarnaast ben ik eindverantwoordelijk voor de kringen en de geestelijke activiteiten. Een erg leuke taak dus!

Je mag mij altijd aanspreken, bellen, mailen of appen voor een praatje of als je een vraag hebt.

Groetekes,

Laura Hultink

Intern Coordinator der C.S.V. Ichthus Zwolle

intern@ichthuszwolle.nl

Elisabeth van Davelaar

Elisabeth van Davelaar

Extern vertegenwoordiger

Hey mooi mens!

Leuk dat je op onze site bent gekomen en zover hebt doorgeklikt dat je nu bij dit stukje bent! Dit jaar mag ik de extern vertegenwoordiger van Ichthus Zwolle zijn en dat is, als je het mij vraagt, hartstikke leuk natuurlijk!

Dit stukje heb ik soort van opgedeeld in drie punten net zoals veel speeches, die goed bij de functie van extern vertegenwoordiger passen.

Wie dit eigenlijk is:

Ik ben Elisabeth, 19 jaar (Wel een beetje afhankelijk van wanneer je dit leest), derde jaars Social Work studente, Ichthusgenieter en sinds kort Zwollenaar. Gezelligheid en drukte om me heen vind ik top! Daarnaast houd ik ook nog erg van Krav Maga, lekker sporten!

Wat ik volgend jaar mag zijn:

Komend jaar mag ik extern vertegenwoordiger voor Ichthus zijn, dat vind ik super tof! Kort gezegd houdt dit in dat ik, net zoals de naam al zegt, Ichthus Zwolle mag vertegenwoordigen naar buiten toe. Op vergaderingen maar ook op gezellige borrels, wie weet zie ik jou daar😉

Wat Ichthus Zwolle is:

Ichthus Zwolle vind ik een groep mensen waar je gewoon blijft plakken. Ik dacht laat ik een keertje kijken, maar dat bleef niet bij een keertje, ik werd gewoon lid. Ik vind het tof om Gods liefde door alle Ichthianen heen te zien. Samen God zoeken en samen drankjes doen, wat mij betreft een topcombi voor je studententijd, nouja plus school natuurlijk…

Tot snel!

Cheers op een mooi jaar,

Elisabeth

Extern vertegenwoordiger der C.S.V. Ichthus Zwolle

extern@ichthuszwolle.nl