Bestuur Van der Laan 2023-2024

Anneke van der Laan

Anneke van der Laan

Voorzitter

Hey!

Ik ben Anneke van der Laan, 21 jaar en kom uit Leeuwarden, maar inmiddels woon ik alweer twee jaar in het mooie Zwolle. Ik studeer verpleegkunde aan de Viaa en zit nu in mijn vierde jaar. Ook is dit mijn vierde jaar bij Ichthus.

In mijn vrije tijd vind ik het heerlijk om een boek te lezen of te schilderen (op nummer, dat dan weer wel). Daarnaast ben ik veel aan het sporten dan wel in de sportschool, dan wel in het zwembad. Veel tijd voor mijn hobby’s heb ik echter niet, want ik kan moeilijk stilzitten. Er zijn zoveel leuke dingen die je kan doen!

Dit jaar mag ik jullie voorzitter zijn, super vet! Ik had in mijn eerste jaar bij Ichthus nooit verwacht deze taak te mogen gaan doen. Ichthus heeft mij heel veel mooie dingen gebracht en heeft mij gemaakt tot wie ik nu ben. Bij Ichthus kan ik mijzelf zijn, en ik hoop dat ook jij dit jaar jezelf kunt zijn binnen de vereniging. Als voorzitter ben ik verder verantwoordelijk voor het leiden van de ALV’s en BV’s en het ondersteunen van mijn medebestuursleden.

Ik wens jou een prachtig Ichthusjaar toe en heb er ontzettend veel zin in om samen aan het werk te gaan! Jij ook?

Liefs,

Anneke van der Laan
Voorzitter der C.S.V. Ichthus Zwolle
voorzitter@ichthuszwolle.nl

Lans Luteijn

Lans Luteijn

Secretaris

Heyhoi!

Leuk dat je mij, door middel van dit stukje, iets beter wilt leren kennen! Mijn naam is Lans, 22 jaar oud en woon momenteel in Kampen. Dit jaar mag ik de functie secretaris bekleden bij deze mooie vereniging.

Ik ben vorig jaar afgestudeerd van de opleiding commerciële economie. Ik heb aan de hogeschool Windesheim gestudeerd. Nu heb ik een tussenjaar genomen om een jaar bestuur te doen, maar ook om te werken in mijn eigen bedrijf. Ik ben ondernemer en werk als freelance online marketeer.

Als ik niet werk ben ik vaak te vinden achter mijn piano. Ben ik niet te vinden achter de piano, zul je eerst langs de gitaar moeten lopen of ik daar niet te vinden ben. Mijn doel is namelijk om komend jaar gitaar te leren spelen. Als ik daar niet te vinden ben zit ik waarschijnlijk te gamen of bij mijn vriendin.

Ik heb mega veel zin om komend jaar, samen met jullie, aan het werk te gaan. Te werken aan de vereniging en aan het koninkrijk van God.

Groetjes,

Lans Luteijn
Secretaris der C.S.V. Ichthus Zwolle
secretaris@ichthuszwolle.nl

Jesse Meijer

Jesse Meijer

Penningmeester

Hey!

Welkom op mijn voorstelstukje, en leuk dat je geïnteresseerd bent in wie ik ben!

Ik ben Jesse, 20 jaar oud, en woon (lekker goedkoop) in Zwolle Stadshagen bij m’n ouders. Ik studeer geschiedenis in Utrecht en breng daardoor heel wat uurtjes door in de trein. Op dit moment zit ik in het derde jaar van zowel mijn studie als mijn Ichthuscarrière. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om spelletjes te doen met anderen of plunder ik de boekenvoorraad van de bibliotheek. Mijn boekenplank varieert dan van een gemiddelde thriller tot een íetsje dikkere pil over bijvoorbeeld een geschiedenis-gerelateerd onderwerp.

Dit jaar mag ik penningmeester zijn van Ichthus. In het kort betekent dit dat ik over alle geldzaken ga. Iets uitgebreider houdt het in dat ik de begroting maak, betalingen verricht, contact houdt met de verschillende locaties en de merchandise in- en verkoop. Dit is dan ook de reden dat er intussen heel wat kartonnen dozen in mijn kamer staan die ik een plekje probeer te geven.

Ook ik heb natuurlijk erg veel zin in dit jaar. Ik hoop dat we met elkaar lekker aan het werk kunnen en daarbij op elkaar en op God kunnen bouwen.

Groetjes,

Jesse Meijer
Penningmeester der C.S.V. Ichthus Zwolle
Penningmeester@ichthuszwolle.nl

Maartje Visser

Maartje Visser

Intern coördinator

Hey!

Wat leuk dat je dit stukje leest! Ik ben Maartje Visser, 23 jaar oud en ik ben opgegroeid in Ommen. Technisch gezien heb ik een kat, maar die woont bij mijn ouders. Hij is beter te omschrijven als een zwart wolkje en ik heb een heleboel kattengifjes die ik je met liefde toestuur. Inmiddels woon ik al twee jaar op kamers in het prachtige Casa Pépa hier in Zwolle.

Komend jaar ga ik het laatste jaar in van de PABO. Mijn eerste half jaar zal ik werken aan een onderzoek en het tweede half jaar kun je mij drie dagen in de week voor groep 3 vinden. Eén van de leukste dingen aan juf zijn, vind ik om de verwondering van kinderen te zien bij dingen die voor ons soms gewoontjes zijn geworden. Zoals dat de lucht blauw is en niet groen en dat sterren eigenlijk ongelofelijk groot zijn. 

Verder word ik blij van goede boeken, diepzinnige discussies, spelletjes, vegetarische shoarma, koffie in de ochtend, planten met nieuwe blaadjes en mooie illustraties in kinderboeken.

Binnen het bestuur mag ik aan het werk als Intern Coördinator. Dat betekent dat ik commissies aanstuur en eindverantwoordelijk ben voor de kringen. Een heel mooie en eervolle taak als je het mij vraagt.

Als je vragen hebt of zin hebt in een praatje, voel je dan vrij om mij aan te spreken of te mailen/appen/bellen.

Veel liefs,

Maartje Visser
Intern Coördinator der C.S.V. Ichthus Zwolle
intern@ichthuszwolle.nl

Jeroen de Mots

Jeroen de Mots

Extern vertegenwoordiger

Hey harde werkers,

Leuk dat jij de moeite neemt om dit stuk te lezen en wilt weten wie het bestuur is. Mijn naam is Jeroen de Mots, ik ben 22 jaar oud en woon in het mooie Zwolle Zuid. Momenteel doe ik de opleiding leraar economie, nadat ik afgelopen jaar commerciële economie heb afgerond.

Dit jaar ben ik voor Ichthus extern vertegenwoordiger, dus ik zal naar andere verenigingen toegaan en daar ons gezicht laten zien. Dit zal ik doen binnen Zwolle en bij Ichthus Landelijk. Hier kun je meer over lezen in h3.5.5. Buiten de dagen dat ik met bestuur bezig ben, geef ik 1 dag per week les op een school waar ik ook stage loop. Naast deze activiteiten moet er natuurlijk ook ruimte vrij blijven voor gezelligheid. Ik houd ervan om met mensen af te spreken en te sporten of spelletjes te doen.

Wat ik dit jaar met Ichthus wil bereiken, is dat wij weer een actieve vereniging mogen worden waarbij de opkomst weer groot mag zijn. Afgelopen jaren heb ik gemerkt dat na Corona de aanwezigheid erg laag is. Nu zou ik dat graag aankomend jaar willen zien groeien. Naast de activiteiten die Ichthus Zwolle zelf organiseert, wil ik jullie ook graag meenemen naar activiteiten van andere verenigingen in Zwolle of in Nederland.

Ik zal jullie snel zien!

Met werkende groet,

Jeroen de Mots
Extern vertegenwoordiger der C.S.V. Ichthus Zwolle
extern@ichthuszwolle.nl