Bestuur Van Eijken 2021-2022

Anneke van Eijken

Anneke van Eijken

Voorzitter

Hee jij daar! 

Tof dat je de moeite neemt om eventjes dit stukje te lezen. Ik ben Anneke van Eijken, 22 jaar oud en ik kom uit het heerlijke dorpje Bleiswijk. Daar ben ik opgegroeid met twee oudere broers en één zusje. Je zult nu vast denken Bleiswijk, waar ligt dat nou weer? Nou bij deze even een uitbreiding van je topografie met betrekking tot Nederland. Dit dorpje ligt vlakbij de mooiste rotstad die er is Rotterdam. Drie jaar geleden ben ik in het mooie Zwolle komen wonen omdat ik behoefte had om een nieuwe stad en mensen te leren kennen. Naast dit allemaal om te starten met een hbo-opleiding.

 Komend jaar zit ik in het derde studiejaar van de pabo aan Windesheim. Het eerste half jaar zal ik bezig zijn met drie dagen studie en twee dagen stage. Tweede halfjaar zal in het teken staan van het volgen van een minor.

 Ik vind het leuk om af te spreken met vrienden en om dan in goed gezelschap spelletjes en drankjes te doen. Ik houd ervan om lekker bezig te zijn maar daarnaast vind ik het ook erg lekker om te genieten van de relaxmomenten op mijn kamer in Zwolle met een serie of een filmpje.

 Aankomend Ichthusjaar ben ik vierde jaars Ichthiaan en ik mag ik de functie voorzitter op me nemen. Whaaaa! Jullie voorzitter dit klinkt zo leuk, ik heb er onwijs veel zin in om met jullie er een mooi jaar van te maken met mooie activiteiten! Daarnaast heb ik zin om met mijn met jullie het avontuur aan te gaan en kijk ik er naar uit om mijn bestuur dit jaar te ondersteunen en aan te sturen waar dit nodig zal zijn.

 Ik kijk er naar uit om jou te ontmoeten komend Ichthusseizoen!

 Heel veel liefs,

Anneke van Eijken

Voorzitter der C.S.V. Ichthus Zwolle

voorzitter@ichthuszwolle.nl

Joya Romijnders

Joya Romijnders

Secretaris

Hey,

 Wat leuk dat je kijkt op onze website!

 Ik ben Joya Romijnders en ik ben 22 jaar oud. Ik ben afgelopen jaar afgestudeerd als juf en daarnaast heb ik mijn bachelor Pedagogische Wetenschappen gehaald. Aankomend jaar ga ik beginnen met de master orthopedagogiek in deeltijd aan de VU in Amsterdam. Daarnaast zal ik gaan invallen als leerkracht op verschillende scholen in de gemeente Elburg.

 In mijn vrije tijd vind ik het heerlijk om boeken te lezen of filmpjes te kijken. Ook vind ik het leuk om te bakken en speel ik muziek. Daarnaast spreek ik graag af met vriendinnen of andere Ichthianen om lekker bij te kletsen of om een spelletje te spelen.

 Dit is mijn vierde jaar bij Ichthus. In de afgelopen jaren heb ik bij Ichthus veel nieuwe vriendschappen opgebouwd en heb ik mezelf ook mogen ontwikkelen. Er is altijd tijd voor gezelligheid, maar er is ook tijd voor diepe gesprekken bijvoorbeeld over het geloof. Dat waardeer ik erg aan Ichthus.

 Dit jaar mag ik de secretaris zijn. Ik zal bezig zijn met het ledenbeheer. Daarnaast zal ik veel mailcontact hebben met de vereniging en daarbuiten, ontvang ik post en maak ik de jaarplanning. Ook zal ik tijdens de verschillende vergaderingen notuleren.

 Ik heb er heel veel zin in om samen met jullie, mijn bestuur, maar bovenal met God er een feestelijk jaar van te maken.

 Groetjes,

 Joya Romijnders

Secretaris der C.S.V. Ichthus Zwolle

secretaris@ichthuszwolle.nl

Andrew Pieper

Andrew Pieper

Penningmeester

Hej!

Wat leuk dat je op de website aan het rondkijken bent! Ik ben Andrew Pieper en ik ben op het moment dat ik dit schrijf 22 jaar oud. Ik ben opgegroeid in het prachtige Betuwse dorp Elst, maar woon inmiddels alweer een aantal jaar met heel veel plezier in het mooie Zwolle. Ik studeer hier Verkeerskunde op Hogeschool Windesheim en ben in mijn vrije tijd graag bezig met mijn grote hobby: het openbaar vervoer. Daarnaast mag ik dit jaar de mooie functie van Penningmeester op mij nemen.

Ik ben inmiddels alweer vijfdejaars Ichthiaan en heb de afgelopen jaren veel aan Ichthus gehad. Toen ik de vereniging binnenkwam was ik net begonnen met studeren en zat ik nog niet zo lang op kamers. Ik was terechtgekomen in een onbekende stad en kende nog niemand hier. Gelukkig werd ik bij Ichthus met open armen ontvangen. Ik heb Ichthus mogen leren kennen als een familie, een plek waar je jezelf mag zijn en de ruimte krijgt om jezelf te ontwikkelen, zowel in het geloof als op persoonlijk vlak. Maar daarnaast is er ook genoeg ruimte voor gezelligheid en om samen met anderen te genieten van je studentijd 🙂

Dit jaar ben ik als penningmeester verantwoordelijk voor de financiën van de vereniging. Ik hou de boekhouding bij en regel dat de incassos geïnd en de declaraties betaald worden. Daarnaast onderhoud ik het contact met de locaties waar wij gebruik van mogen maken en zorg ik dat leden voorzien worden van toffe gadgets. Ook houd ik mij bezig met algemene bestuurstaken.

Zo, ik hoop dat je nu een goed beeld heb van wie ik ben en wat ik doe. Heb je toch nog vragen over mij of over de financiën, stel ze dan gerust! Ik ben altijd in voor een goed gesprek!

Groetjes,

Andrew Pieper

Penningmeester der C.S.V. Ichthus Zwolle

penningmeester@ichthuszwolle.nl

 

Mariët Dekens

Mariët Dekens

Intern coördinator

Hey, wat leuk dat je dit leest!

Even een korte introductie; mijn lievelingskleur is ‘zonsondergang’, lievelingseten is al het Mediteraanse, lievelingsboek ‘De Keuze’ (altijd in voor een boekbespreking hierover). Naast dat ik veel bij studenten te vinden ben, kan je mij komend schooljaar ook spotten als juf op het schoolplein. Eén van de leukste dingen aan jonge kinderen zijn hun onbevangen opmerkingen en ideeën. Door goed naar ze te luisteren, wil ik net zo goed out of the box kunnen denken als zij. Zo leren zij niet alleen van mij, maar leer ik ook ontzettend veel van hen. Mijn functie als Intern Coördinator heeft veel overeenkomsten, ik wil goed luisteren naar wat anderen mij vertellen om van elkaar te leren. Want iedereen heeft wat moois in te brengen. Dat bewonder ik aan Ichthus, de manier waarop we met al die verschillen een feestelijk geheel vormen. Ik voel me een geluksvogel omdat ik zoveel mag luisteren en praten met alle Ichthianen. Dit jaar gaan we er samen één groot Feest van maken, wij hoeven alleen nog maar de slingers op te hangen!

Intern Coordinator der C.S.V. Ichthus Zwolle

intern@ichthuszwolle.nl

Jan Fuite

Jan Fuite

Extern vertegenwoordiger

Mijn taak is om onze mooie vereniging te vertegenwoordigen. Dit doe ik door op te komen voor onze belangen bij vergaderingen en andere overleggen, zowel binnen Zwolle als met onze landelijke verbanden en doe ik mijn best om het christen-zijn uitstralen naar hen. Op informele avonden haal ik externe banden aan en verstek ik deze. Ook ben ik communicatie pion tussen de andere bestuursleden en de vereniging op het gebied van externe activiteiten.

Goeiedag mijn mede wandelaar,

Het is mij een eer en een waar genoegen dat ik hier zo een stukje speciaal voor jou, waarde lezer mag schrijven. Ik heb dit jaar het voorrecht om de extern vertegenwoordiger te mogen zijn van C.S.V. Ichthus Zwolle, en daar ben ik zeer dankbaar om.

Nu heb ik dit stukje opgedeeld in drie punten, en zoals je misschien al weet wordt dit ook gedaan met speeches. Dat is één van de vele mooie taken die ik mag hebben, het geven van speeches.

Wie ben ik?
Ik ben dus Jan Fuite, 25 jaren mag ik hier rondlopen. En dat lopen is begonnen in Gersloot in het mooie Friesland. Na een sprintje VMBO-TL en een blokje om bij bouwkunde ben ik nu aan het joggen op Windesheim als docent natuurkunde. En tijdens dat lopen drink ik graag een drankje met mijn vrienden en Ichthianen (is er verschil?) en luister ik naar muziek, het liefst op LP. En soms ben ik het lopen zat en rijd ik graag weg met mijn auto, brommer en binnenkort motor. Het sleutelen hieraan vind ik ook erg lekker om te doen. Dus als je nog eens informatie op dat vlak wilt hebben, je weet mij te vinden.

Wat ben ik?
Ik mag jullie gaan vertegenwoordigen bij allemaal vergaderingen en bij andere verenigingen. Daarnaast ben ik best wel druk en niet bepaald op mijn mond gevallen. Dit is soms handig voor een speech of het maken van dit stukje literatuur, maar soms ook lastig. Het leren wanneer te spreken en wanneer mijn mond te houden is nog iets wat ik hoop te leren dit jaar.

Wat Ichthus Zwolle is?
Een bonte samenstelling van mensen die ik nu vrienden mag noemen. Waar ik mee genomen werd door een huisgenoot ben ik nu bestuurslid ervan, tja zo kan dat gaan. Het is prachtig om te zien hoe studenten over een goed glas thee, koffie, bier of wijn geloof besproken mag worden. Verschillende kerkelijke stromingen gezamenlijk aan tafel, verenigd onder God. Dat is toch geweldig! En ondertussen lol hebben en proberen je studie te behalen. Het is een prachtige groep bij elkaar, en ik ben trots dat ik die mag vertegenwoordigen!

Mijn Ichthianen, proost hierop!

Jan Fuite

Extern vertegenwoordiger der C.S.V. Ichthus Zwolle

extern@ichthuszwolle.nl