Door Ichthus ben ik persoonlijk erg gegroeid en niet alleen in mijn geloof, maar ook mijn andere kwaliteiten heb ik goed kunnen ontwikkelen. Zo is Ichthus verdeeld in allerlei verschillende commissies. Deze commissies zorgen voor leuke activiteiten, mooie praise-avonden, organiseren weekendjes weg of zorgen ervoor dat alles huishoudelijk geregeld is. Aan het begin van het jaar mag je zelf een commissie kiezen en dat is het leukste gedeelte: je kan iets kiezen waar je goed in bent of waar je juist nog meer over zou willen leren. Op die manier zit iedereen in een commissie die echt bij hem of haar past! Dit jaar was ik voorzitter van de introweekend.com. (Ja, achter elke commissie hebben we .com geplakt, klinkt leuk toch?) Dit weekend is aan het begin van het jaar en heel belangrijk, omdat je veel mensen leert kennen en alvast een band op kan bouwen. Tijdens het organiseren van dit weekend heb ik geleerd om beter de leiding te nemen. Dat is iets wat ik altijd wel lastig vind, maar op deze manier kon ik dat op een leuke en laagdrempelige manier leren!